Woningtype
Alexander

Met ruim 152 vierkante meter gebruiksoppervlakte is Alexander de ruimste woning. De uitbouw aan de tuinzijde zorgt voor een riante woonoppervlakte op de begane grond. De extra ramen in de westgevel maken Alexander nog ruimtelijker en zonniger. 
 

Woningtype
Rinus

De schuine lijn in de plattegrond geeft Rinus een speels karakter. De uitbouw aan de tuinzijde op de begane grond zorgt ervoor dat de woon-/eetkamer op verschillende manieren in te delen is. Rinus staat garant voor 146 vierkante meter woongenot.
 

woning 3 3D.jpg

Woningtype
Frederique

Met een gebruiksoppervlakte van 143 vierkante meter doet Frederique niet onder voor haar broers. Wil je een compacte woon-/eetkamer op de begane grond, of liever een grote eettafel aan de tuin en een woonkamer met Franse balkons op de verdieping? Bij Frederique kies je zelf.

impressie 1 WEB.jpg
impressie 2 WEB.jpg

Maatwerk en flexibiliteit.

Een huis dat met je meegroeit

 

Hoe ziet jouw ideale woning eruit? Een grote eettafel aan de tuin om uitgebreid te tafelen met vrienden, een kantoor aan huis, een aparte speelkamer voor de kinderen, een riante hobbyruimte of een loungekamer voor

knusse winteravonden? In OP DE HILL is het allemaal mogelijk en wanneer je maar wilt: nu, over twee jaar of misschien pas over tien jaar...  Frederique, Rinus en Alexander zijn klaar om met je mee te groeien.

 
de multifunctionele ruimte op de eerste verdieping met verdiepingshoge Franse balkons, ingericht als lounge kamer met speelhoek

de multifunctionele ruimte op de eerste verdieping met verdiepingshoge Franse balkons, ingericht als lounge kamer met speelhoek

de multifunctionele ruimte op de eerste verdieping, ingericht als hoofdslaapkamer

de multifunctionele ruimte op de eerste verdieping, ingericht als hoofdslaapkamer

de multifunctionele ruimte op de eerste verdieping, ingericht met een "pantry" voor gebruik als werkruimte

de multifunctionele ruimte op de eerste verdieping, ingericht met een "pantry" voor gebruik als werkruimte

 

Iedereen woont anders.

 

Luxueus en flexibel in gebruik

Uitgerust met maar liefst twee badkamers en drie slaapkamers is OP DE HILL verrassend compleet. Ook het gebruiksgemak en de flexibiliteit van de woning vallen op. Het begint al bij de berging op de begane grond die zowel vanuit het portiek als vanuit de woning toegankelijk is; stal je kostbare elektrische fiets binnen en gebruik deze ruimte bovendien als bijkeuken, bijvoorbeeld voor een extra vrieskist. Ook wat betreft de woonruimte is er volop keuzevrijheid: een woonkamer met eethoek op de begane grond of een woonkamer op de verdieping. Of allebei natuurlijk!

Maatwerk

OP DE HILL biedt een compact en uitgekristalliseerd optiepakket. Voor de multifunctionele ruimte op de eerste verdieping die in open verbinding staat met het trappenhuis, worden twee alternatieve

opties aangeboden: het afsluitbaar maken middels een toegangsdeur voor gebruik alsbijvoorbeeld een extra slaapkamer, of het plaatsen van een pantry (een compacte keuken) in plaats van de doucheruimte, voor gebruik als kantoorruimte. 
 
Ook voor de badruimte op de tweede verdieping is een tweetal varianten mogelijk: een separate toiletruimte in plaats van een toilet in de badkamer of een losse inloopdouche, aanvullend aan het ligbad. 
   
Het dak tot slot, biedt ruimte voor een dakterras met veel privacy en een prachtig uitzicht op de skyline. Bij deze optie wordt, in plaats van een dakkoepel, een transparant dakluik geplaatst, met een vaste trap naar het dak. Het dakterras is afgewerkt met houten vlonderdelen en een stalen balustrade. 

kijk voor alle kopersopties bij de verschillende woningen