voorzieningen
Hillegersberg Zuid, ook wel het Kleiwegkwartier genoemd, is één van de leukste wijken van Rotterdam. Je vindt er gezellige winkels, cafés en restaurants en er is een ruime keuze uit basisscholen, middelbare scholen en sportclubs.

recreatie
Een rustige woonomgeving met unieke recreatiemogelijkheden op loopafstand, zoals zeilen op de Bergsche Plassen, joggen langs de Rotte, een bezoekje aan diergaarde Blijdorp, een picknick in het Melanchtonpark of een balletje slaan op de golfbaan. En dit alles met Rotterdam centrum op fietsafstand.  Hillegersberg Zuid verenigt het beste van twee werelden.

bereikbaar
OP DE HILL is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Treinstation Noord ligt op loopafstand en met de fiets ben je binnen 10 minuten op Rotterdam Centraal. Met de Intercitydirect sta je in 24 minuten op Schiphol en in 40 minuten op Amsterdam Centraal. Station Melanchtonweg ligt op enkele minuten fietsen. Hier pak je de Randstadrail die je in een half uur naar Den Haag Centraal brengt. Met de fiets naar Rotterdam The Hague Airport? Vanuit OP DE HILL ben je in 11 minuten op het vliegveld en een kop koffie later zit je al in de lucht.

 
Hillegersberg - ligging OP DE HILL

Hillegersberg - ligging OP DE HILL

P1000270.JPG
844-Daarzijn-Editorial.jpg
signoff_golf_gps_watch.jpg
 
Rotterdam - ligging OP DE HILL

Rotterdam - ligging OP DE HILL

1448-Rotterdam-Image-Bank-RoyaltyFree.jpg
2584-Rotterdam-Partners-Editorial.jpg
1930-Rotterdam-Partners-RoyaltyFree.jpg