Klaar voor de toekomst in een comfortabel huis

 

De zeven woningen van OP DE HILL zijn onder te verdelen in drie woningtypen: Alexander (bouwnummer 1), Rinus (bouwnummer 2) en Frederique (bouwnummers 3 t/m 7). De totale gebruiksoppervlakte van de woningen ligt tussen 143 en 152 vierkante meter, verdeeld over een begane grond, eerste en

 

tweede verdieping. 
De woningen liggen op eigen grond en alle woningen beschikken over een tuin op het Zuidwesten. Er zijn verschillende kopersopties mogelijk, waaronder extra slaapkamers en een dakterras.

 
*woning 4 en 6 zijn gespiegeld ten opzichte van de op deze website weergegeven plattegronden

*woning 4 en 6 zijn gespiegeld ten opzichte van de op deze website weergegeven plattegronden

impressie vogelvlucht-bewerkt -WEB.jpg
 

Duurzaam,
maar dan echt.

Prettig wonen in een energiezuinige woning
met een gezond binnenklimaat

 

OP DE HILL is ontworpen volgens de principes van ‘BENG’ (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). Dit wordt mogelijk gemaakt door toepassing van zeer goede isolatie, HR+++ triple glas en geavanceerde technieken voor opwekking van warmte en elektriciteit. OP DE HILL wordt waar mogelijk gebouwd met duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout. Wonen in OP DE HILL is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee; de energierekening is aanzienlijk lager. Bovendien hanteren veel        

geldverstrekkers voor een energiezuinige woning een lager rentetarief en een hogere leencapaciteit dan voor een conventionele woning. Naast voordelen voor milieu en portemonnee, bieden de woningen van OP DE HILL een hoog wooncomfort en een comfortabel binnenklimaat doordat veel aandacht besteed wordt aan geluidsisolatie en luchtkwaliteit. Als kers op de taart zijn de woningen volledig gasloos en daarmee, zonder ingrijpende en kostbare aanpassingen, nu al klaar voor de toekomst!

 
duurzaamheidsschema.jpg
 

Luxe en kwaliteit.

 

“OP DE HILL staat voor comfort en kwaliteit. Dat zie je overal
in terug.”

Sander van Schaik en Maarten Polkamp,    architect / partners Personal Architecture, Rotterdam

Sander van Schaik en Maarten Polkamp, 
architect / partners Personal Architecture, Rotterdam

MAARTEN POLKAMP SOMT OP:   “Standaard twee badkamers in plaats van ‘s ochtends in de rij voor de douche, overal vloerverwarming in plaats van lelijke radiatoren die altijd in de weg staan, Franse balkons met verdiepingshoge deuren en zonwerend glas in de schuifpui, zodat het binnen lekker koel blijft.”

SANDER VAN SCHAIK VULT AAN:   “Voor de gevels hebben we bewust gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen zoals Accoya hout, een handvorm baksteen en natuursteen details. De toepassing van

verschillende ‘metselverbanden’  en de ‘portiek entrees’ zorgen voor dieptewerking van de gevel en vormen tegelijkertijd  een verwijzing naar de oorspronkelijke bebouwing op deze plek.” 

ZIE JE DIT HOOGWAARDIGE MATERIAAL-GEBRUIK OOK TERUG IN DE WONING? MAARTEN KNIKT BEVESTIGEND:   “Jazeker, ook in het interieur zijn we een stap verder gegaan. Zo hebben we gekozen voor naadloos afgewerkte plafonds, verdiepingshoge houten binnendeuren en akoestisch hoogwaardige binnenwanden.”